Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

День Перемоги

                                                                                                     Знов білим цвітом вкрилися сади,
                                                                                                     І знов приходить свято Перемоги,
                                                                                                     За цвіт життя завдячує народ,
                                                                                                     Полеглим і живим героям.

      9 травня наша держава святкувала 72-гу річницю Перемоги над фашизмом у ІІ Світовій війні. Відмічали це свято і в нашому селі, колисці Кобзаря – Моринцях. Захід проходив під патронатом очільника села Штанька Є.В., який зумів організувати проведення свята на високому рівні.
     Традиційно в цей день центральною вулицею села проходить святковий парад, в якому приймають участь жителі села, працівники і співробітники організацій та підприємств, учні НВК ім.. Т.Г.Шевченка , гості села. Починається святкова хода від садиби Т.Г.Шевченка та школи. Очолює колону загін барабанщиць під керівництвом О.К.Мамая, а додає святкового настрою та піднесення дитячий духовий оркестр ( керівник М.Ю.Шліхта). Колона рухається до Обеліска Слави, де горить Вічний вогонь та до пам’ятника Солдатам-визволителям. В знак вшанування загиблих воїнів до підніжжя пам’ятників  покладаються квіти, а щоб їхні душі знайшли вічний спокій – настоятель Івано-Богословського храму, отець Олег провів поминальну панахиду .
     Після параду для всіх жителів села та гостей , перед святковим концертом  був проведений мітинг , на якому виступив з вітальною промовою голова села Євгеній Володимирович та директор НВК Колісник В.Г. Присутні мали можливість подивитися концерт та скуштувати ,безкоштовно,  смачну кашу, яку зварили  працівники Моринської лікарні ( керівник В.І.Зарубайко) . Окремо господар села відзначив учасників дитячого духового оркестру смачними солодощами. Також була організована торгівля  підприємницею села Романенко Тамарою Прокопівною.
    Враження жителів села і гостей від усього заходу  в цілому надзвичайно теплі, хвилюючі та захоплюючі. Особливо після святкового концерту, над яким працювали багато людей під керівництвом  директора Будинку культури О.П.Компанієнка і в який вклала весь свій досвід , вміння і талант художній керівник БК Л.В.Відоменко. Хочеться подякувати всім артистам за подаровані пісні і теплоту душі   і  окремо відзначити всіх учасників народного аматорського хорового колективу за високу майстерність, яку вкладає в  них керівник Є.М.Лапська.
      Жителі села та гості дякували усім , хто організував та допоміг провести це свято і за неймовірні враження від святкового концерту. Окремо хочеться подякувати голові села, виконкому, депутатському корпусу за придбану апаратуру, яка дала змогу провести захід на високому рівні. 

Автор статті                                            А.Кулик

              

                            

                            

                            

                           

                           

                           

             

                             

                             

                                                                                                       

                                                    

 

                             

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *