Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулося засідання круглого столу щодо укладення договору оренди на невитребувані земельні частки (паї)

      21  лютого під головуванням сільського голови Штанька Є.В. відбулося засідання круглого столу з представниками ТОВ НВФ «Урожай» агрофірми «Батьківщина Шевченко» з питання укладення договору  оренди на невитребувані  земельні частки (паї). У роботі засідання взяли участь: сільський голова  Штанько Є.В., директор агрофірми «Батьківщина Шевченко» Щербатюк В.С., депутати сільської ради Гонда В.П. та Колісник А.І., секретар сільської ради Кириченко Л.М., представник агрофірми «Батьківщина Шевченко»  Оришич М.І. та землевпорядник сільської ради Довлетова А.В.

    У ході проведення  засідання  обговорювалися та узгоджувалися списки  померлих власників земельних паїв,  спадкоємці яких не прийняли вчасно спадщину.  Під час обговорення сільський голова Штанько Є.В. не погодився  з переліком поданих списків, тому що різниця в кількості паїв між підписаним договором оренди за 2016 рік і запропонованим на 2017 рік становить 21 ділянка, а це 51,59 га, хоча ні одна невитребувана земельна частка не була  переоформлена. Директор агрофірми Щербатюк В.С. пояснив причину розбіжності у ініціативі дирекції ТОВ НВФ «Урожай» допомогти спадкоємцям визнати право власності на земельні паї та запевнив, що на сьогоднішній день деякі справи у процесі  переоформлення, тому їх і не внесено до переліку.

       Після перемовин керівники дійшли згоди та обговорили   ряд інших питань, одним з яких була домовленість у співпраці в організації збору та  вивозу сміття від населення села.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *