Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування Дня молоді

Молодість – найкраща пора !   

   Молодість – найкраща пора в житті кожної людини. Це пора мрійливої неповторності, пора окриленого щастя, пора далекозорих прагнень і звершень.  Здається немає нічого неможливого , коли ти молодий. Тому недарма  є такий чудовий день, як День молоді.

      25 червня  це свято пройшло, ні – пролетіло, як одна мить і в нашому селі. До його  організації, долучилися  організації і установи села, виконком сільської ради, депутатський корпус, приватні підприємці  і просто жителі.

     А розпочалося святкування  футбольними матчами  в яких участь взяли три команди. Перша команда – юнаки до 20 років; друга – молодь від 20 і старші; третя команда – члени виконкому та депутати. Команди завзято змагалися за перемогу, але врешті-решт перемогла перша команда  вирішальними голами Олександра Самієва та Тараса Олійника.  

     Після футбольних матчів для всіх жителів та гостей села  була представлена концертна , розважально-ігрова програма, перед якою керівник села привітав усіх жителів з Днем молоді, побажавши їм успіхів , нових звершень , досягнення своєї мети і гідного життя .  

       Окрім активної участі Євгенія Володимировича у футбольних матчах  він разом із головним  лікарем  Зарубайком Василем Івановичем  приготували і пригощали смачною юшкою  учасників заходу. Активно приймав участь у пригощанні і майстер по дереву  Віктор Зоркін. Він приготував смачне рагу на кострі і з задоволенням частував усіх бажаючих.

    Програма свята була підготовлена на високому професійному рівні  працівниками Будинку культури  та молодими талантами нашого села. Про це свідчать шалені оплески глядачів.  Солісти БК Л.Доробалова , Л.Відоменко ,С.Хоренко , А.Кулик  дарували пісенні дарунки від усієї душі, а глядачі віддячували їх оплесками та квітами. Зачаровував своїм співом активний учасник наших заходів Роман Мороз, який не тільки вправно грає в футбол, а й чарує слухачів , як   виконавець шлягерів . Особливо тепло сприймали і наших молодих виконавців : Ярослава Андрущенко та Руслана  Педан. Ці талановиті дівчата є постійними учасниками різноманітних заходів. А Руслана Педан, вперше на нашій сцені виконала композицію англійською мовою.  

      Справжнім  несподіваним сюрпризом  був виступ Діми Компанієнка, який  виконав пісню Дідзьо в його ж образі. Він справив справжній фурор на глядачів, які обдаровували його  шаленими оплесками і оваціями.

    На завершення концертної програми, як бонус, чи як «презент» був виступ випускників 2017 . Всім присутнім вони подарували свій  випускний , надзвичайно чуттєвий і ніжний  вальс. Вальс зачарував всіх присутніх на святі, викликаючи шалено-бурхливі оплески та овації.

      Після концертної програми на глядачів чекала конкурсна розважально-танцювальна програма, яку підготувала і провела Л.Відоменко разом з своїми колегами. Учасники ігор отримали призи та подарунки за участь ,які  надала адміністрація сільської ради.

      І завершила цей шалений день святкова дискотека далеко за опівніч. Напевно, ніхто не пошкодував, що прийшов на це свято. Адже організатори і учасники цього заходу доклали максимальних зусиль, щоб свято відбулося на високому рівні.

       Хочеться вірити , що в нашому селі завжди буде молодь , яка прославлятиме своє село, яка повертатиметься до нього, як до своєї колиски і до родинного джерела!

       Автор                                  Альбіна Кулик

                                              

                                               

                                              

                                              

                                              

                                              

                                              

                                              

                                              

                                                                                    

                                               

                                               

                                               

                                                

                                                

                                                

                                                

                                               

                                               

                                               

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *