Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

     22 лютого 2017 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Моринської сільської ради, на якому розглянуто ряд  важливих питань. Присутніми на засіданні були 11 членів виконавчого комітету, а також  запрошені гості.

   До порядку денного були  включені такі питання: «Про план роботи виконавчого комітету на І півріччя 2017року», «Про підготовку та проведення заходів до «Шевченківських днів»», «Про підготовку до  святкування Масляної», «Про  визначення  видів робіт та об’єктів на яких засуджені до громадських робіт будуть  відбувати  покарання», «Про визначення  видів робіт та об’єктів на яких притягнуті до адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт будуть  відбувати покарання», «Про організацію оповіщення, збору та відправки мобілізаційних ресурсів на пункти попереднього збору військового комісаріату», «Про запобігання занесення  збудника африканської чуми свиней», «Про розгляд листів».

   З рішеннями виконавчого комітету Моринської сільської ради   можна ознайомитися  в розділі «Рішення виконавчого комітету».

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *