Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування Дня села

         4 червня, на свято Трійці, відбулося святкування Дня села. Захід розпочався з виступу колективу  народного, самодіяльного хору Моринського будинку культури під керівництвом Лапської Євдокії Миколаївни.   Жителів та гостей  привітав сільський голова  Штанько Євгеній Володимирович, у своєму виступі він  з повагою звернувся до сільських голів попередніх скликань та запросив їх до привітального слова. Також висловив подяки  учасникам АТО,  учасникам хору,  керівнику Шліхті Миколі Юхимовичу та учасникам духового оркестру,  майстру-різбляру Зоркіну Вікторові Петровичу, відмітив працівника газового господарства Шульгу Олега Васильовича. До речі, святкування відбулося за активної підтримки меценатів -  керівництва ТОВ НВФ Урожай та сільських підприємців, до яких з вдячністю звернувся Євгеній Володимирович,  подякувавши за їхню  активність, допомогу   в організації  сільських заходів та наданні  матеріальної   допомоги. 
           На святі була присутня директор Звенигородського районного будинку культури, наша землячка – Кононенко Любов Іванівна, яка привітала всіх моринчан чудовим своїм співом та вручила подяки працівникам будинку культури. Також завітали на святкування зі своїми пісенними дарунками жителі сусіднього села Пединівки.
        Музичними вітаннями та подарунками вітали  найстарших жителів села – Завалій Ганну Павлівну, Лейбенка Федора Устимовича та Овчаренка Василя Мусійовича; наймолодшу – Мартинюк Марину Володимирівну; багатодітну  сім’ю  Василенка Олександра Станіславовича та Блаченко Наталії Василівни; подружжя Чорноусів  Івана Терентійовича та Галини Миколаївни, які прожили в шлюбі 50 років; та  з 40 річчям подружнього життя  привітали  активних  учасників художньої самодіяльності - Сливу Владислава Андрійовича і Сливу Валентину Василівну. 
        Неймовірних позитивних вражень глядачі отримали від виступів новоствореного дитячого духового оркестру, учнів та  вихованців Моринського НВК, їхні танцювальні та музичні композиції в черговий  раз підтвердили, що в Моринцях народжується багато талановитих особистостей.  Про що свідчить і чудовий колектив народного, самодіяльного хору, створений з талановитих уродженців  з багатьох куточків України, але об’єднаних на нашій святій землі - Батьківщині Тараса Шевченка,  в такий міцний співучий  колектив. Саме завдяки учасникам хору, які неодноразово займали  призові місця  не тільки в районі, а й в області, Моринці прославляються  на різних музичних заходах. Ну і як завжди, отримавши  шквал оплесків, прекрасно звучали солісти – Валентина Слива, Людмила Доробалова, Лариса Відоменко, Альбіна Кулик, Роман Мороз та Станіслав Хоренко. А соліст Байда Григорій Григорович виконанням пісні розчулив жіночу половину залу. Та з хвилюванням за всім спостерігав звукорижисер концерту,  директор будинку культури  - Компанієнко Олександр Петрович. 
        Під час святкування завідуючою сільської бібліотеки Данильченко Ольгою Степанівною була представлена виставка майстрів прикладного мистецтва. Порадувала діток боді-артом депутат сільської ради – Зоркіна Лілія Вікторівна. У розпал свята працівниками сільської ради провелася  безпрограшна лотерея, головними призами якої були – порося і козеня. Та усі бажаючі могли скуштувати козацький куліш, який приготували кухарі дитячого садка. А завершилося дійство  нічною дискотекою. 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *